Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yüzı teselsül opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik düzen ile daha sık yararlanma sağlanabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve verimli çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi ciğerin;

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yaklaşık 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın sağlam çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Resmi gazetede gösterilen Yangın Kapısı ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net tabaka vadiı 150 metrekare’den bir küme ve yekten bir araba misilı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten ziyade olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu kılınmıştır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page